Sunday, August 1, 2010

Red Artache




Photo credit: Cristian Căpăţină

Diana, 21

Diana ne-a spus că încorporează stiluri diferite. Depinde de ce este inspirată. Adică dacă ascultă azi muzica asta, priveşte filmul ăsta sau citeşte cartea cutare, se îmbracă aşa, după starea indusă. Îi plac hainele originale, care o reprezintă, spunând că niciodată nu se îmbracă cu scopul de a fi în centrul atenţiei (deşi recunoaşte că este, de obicei).În ultimul timp caută doar vintage, haine cu motive interesante şi cu twist-uri.

Her blogs: redhela & artache

7 comments:

  1. the last photo e mortal,fte tare)

    ReplyDelete
  2. iata comparativ cu citeva posturi din ultima perioada,pozele astea imi aduk mie mai mult in stilul blogului vostru ,pe care eu personal l-am perceput...
    originalitate...frumos
    iar gentutza pur si simplu jenialaa

    ReplyDelete
  3. mmm, taaaaaaaaaare nice :P da, Diana takaia :D

    ReplyDelete
  4. In primul rand fotografiile, daca ar putea Cristian sa faca fotografiile mereu ar fi demential :) Ati castiga muuuuuult in calitate.
    In al doilea rand, outfitu, unul dintre cele mai faine din ultimile postate :)

    ReplyDelete
  5. Rodica, Cristian e un fel de freelancer la noi. apare cand trebuie numai :D in rest, fotografiile facute de noi sunt cele right :) adica ale naostre, mai bune, mai rele, asta e, ne invatam. plus la asta, Cristian le face mai creativ, poate prea artsy, fotografiile noastre obishnuite sunt asa, jurnalistice.

    Multumim oricum pentru aprecieri si sfaturi, we're always glad to hear new suggestions.

    ReplyDelete
  6. Depinde inca daca shtii persoana sau nu:) Artsy photos se primesk deobicei daca persoana pe care o fotografiem are timp si se simte bine in fata camerei - deci poti sa faci mai multe poze si din mai multe unghiuri. Noi deobicei facem poze la oamenii necunoscuti din strada care si asha nu se simt bine in fata camerei mai ales k toti in jur se holbeaza la ei)

    ReplyDelete
  7. Diana diana diana +) reminds me of old times :P pe timpurile lu scoff si evlexcom 8->

    ReplyDelete